Matematik

Funktionsværdi

04. oktober 2022 af Anneerik17 - Niveau: 8. klasse
Hvad er funktionsværdien på følgende, når X er 4

F (X) = 6 gange X + 3

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2022 af microhexa42

Funktionsværdien er f(x). Hvis x=4, skal du finde f(4). Dvs. du indsætter 4 på x'ets plads.

f(4)=6\cdot 4 + 3 = ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. oktober 2022 af peter lind

f(x) = 6*(x+3) Sæt x = 4 i funktionen og regn ud


Skriv et svar til: Funktionsværdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.