Matematik

andengradspolynomium

06. oktober 2022 af ggx - Niveau: B-niveau

Jeg har fået en matematik aflevering for, og jeg forstår slet ikke hvordan man gør...


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. oktober 2022 af mathon

a)

    Beregn  

                         \small d=b^2-4\cdot a\cdot c    og afgør røddernes antal.


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. oktober 2022 af mathon

b)
       Brug toppunktsformlen:
                                                   \small (x_T,y_T)=\left (\frac{-b}{2a},\frac{-d}{4a} \right )


Skriv et svar til: andengradspolynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.