Matematik

bestem k

23. oktober 2022 af sabrina132 - Niveau: A-niveau

Hej sp

Jeg har forsøgt at bestemme k i denne opgave, men det der lidt driller er regnearternes hieraki. k=1/3 men ved bare ikke, hvordan jeg kommer frem til det. Det er opgave b jeg snakker om, jeg har problemer med.  Jeg har fint kunne løse opgave a.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2022 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. oktober 2022 af mathon

\small \begin{array}{llllllll}& \textup{Stamfunktion\textbf{er}:}&F(x)=\frac{4}{3}x^3-3x+k\\\\ \textbf{a.}\\&&F_1\left ( 1 \right )=\frac{4}{3}\cdot 1^3-3\cdot 1+k_1=2\\\\&& -\frac{5}{3}+k_1=2\\\\&&k_1=\frac{6}{3}+\frac{5}{3}=\frac{11}{3}\\\\\\&&F_1(x)=\frac{4}{3}x^3-3x+\frac{11}{3} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. oktober 2022 af mathon

Beregn selv \small k_2


Skriv et svar til: bestem k

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.