Matematik

Bestem k (brøker)

23. oktober 2022 af sabrina132 - Niveau: A-niveau

Hej sp 

Jeg tvivler lidt på at jeg har regnet denne opgave rigtigt. Noget siger mig, at den er forkert.  


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2022 af mathon

                       \small \begin{array}{lllllll} F(x)=\int \left ( \sqrt{x}+1 \right )\mathrm{d}x=\frac{2}{3}x^{\frac{3}{2}}{\color{Red} +}x+k \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. oktober 2022 af mathon

                       \small \small \begin{array}{llllll} F(1)=&4=\frac{2}{3}\cdot 1^{\frac{3}{2}}+1+k\\\\&\frac{12}{3}=\frac{2}{3}+\frac{3}{3}+k\\\\& k=\frac{12}{3}-\frac{5}{3}=\frac{7}{3} \end{array}


Skriv et svar til: Bestem k (brøker)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.