Fysik

Accelerometer

29. oktober 2022 af sabrina132 - Niveau: A-niveau

Hej Sp

Jeg har løst denne opgave. Vil nogle tjekke om den er ser rigtig ud? Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. oktober 2022 af ringstedLC

a) OK!

\begin{align*} T &= 2\,\pi\sqrt{\frac{0.5\cdot 10^{-6}\,\textup{kg}}{90\,\frac{\textup{N}}{\textup{m}}}} =2\,\pi\sqrt{\frac{0.5\cdot 10^{-6}\,\textup{kg}}{90\,{\textup{kg}\,\textup{m}\,\textup{s}^{-2}\,\textup{m}^{-1}}}} \\ &=2\,\pi\cdot 10^{-3}\sqrt{ \frac{ 0.5 } {90} }\;\textup{s}=0.468\,\textup{ms}=0.000468\,\textup{s} \end{align*}


Skriv et svar til: Accelerometer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.