Matematik

Partielle afledede

30. oktober 2022 af Søren20000 - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, 

Jeg er i gang med at lave den vedhæftede opgave (d). Jeg har udregnet tallene C og D, men forstår ikke rigtigt, hvad jeg skal give som fortolkning af disse tal. Jeg har udregnet til C=1/(h^2) og D=m/(50*h^3)

Håber der er nogle, der kan forklare dette. 


Svar #1
30. oktober 2022 af Søren20000

Vedhæftet fil:opg.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
31. oktober 2022 af Sveppalyf (Slettet)

C = Det som BMI-indekset øges med for hvert kg personen tager på i vægt. (Højden antaget uændret.)

D = Det som BMI-indekset formindskes med for hver cm personen bliver højere. (Vægten antaget uændret.)


Skriv et svar til: Partielle afledede

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.