Matematik

Sandsynlighed

01. november 2022 af Adl9 - Niveau: A-niveau

Har brug for akuut hjælp til nedenstående opgave :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2022 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det lidt nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. november 2022 af PeterValberg

a) 

K(52,5)=\frac{52!}{5!\cdot(52-5)!}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. november 2022 af AMelev

b) 3 knægte og 2 5'ere
3 knægte ud af 4: K(4,3)
2 5'ere ud af 4: K(4,2)
"Både-og ~ gange"
Antal gunstige = K(4,3)·K(4,2)
Antal mulige: jf. a)
P(3 knægte og 2 5'ere) = Antal gunstige/Antal mulige


Skriv et svar til: Sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.