Matematik

XxX

08. november 2022 af ggxx - Niveau: B-niveau

Jeg skal have hjælp til min matematik aflevering 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2022 af AMelev

                    
Nærmere bestemt hvad skal du have hjælp til? 
Diagrammet viser P(X = r), for hele r-værdier mellem 0 og 10.

a) Aflæs i pindediagrammett.

b) X < 2 ⇔ X = 0 eller X = 1 (Aflæs)

c) Alternativet er b)


Skriv et svar til: XxX

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.