Matematik

sætte ligninger sammen

09. november 2022 af Missippi - Niveau: C-niveau
Jeg satte ligningerne sammen, men vil gerne se jeres bud, klappet gik ned da jeg afleverede det ??
Det jo to forskellige funktioner.
Så har udregnet hver især og sat svarene op med lighedstegn imellem.

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2022 af Anders521

#0 Hvad er dit bud?


Svar #2
09. november 2022 af Missippi

6,4=6,4
??

Brugbart svar (0)

Svar #3
09. november 2022 af Anders521

#2 Svaret giver ingen mening.

                                                                                      x = 2


Svar #4
09. november 2022 af Missippi

Løs ligningen 
f(x)=g(x)
0,7x + 5 = 10 * +,8^x 
x = 2 
Derfor indsætter jeg 2 på x plads 
0,7 * 2 + 5 = 10 * 0,8^2 
1,4 + 5 = 10 * 0,64
6,4 = 6,4

Giver det stadig ikke mening???


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. november 2022 af MentorMath

Ah.. Yeah, det giver mening. Løsningen er bare x = 2 :) 


Svar #6
09. november 2022 af Missippi

Udover at udregne at x=2, er det så rigtigt forstået, at det er en måde at 'dobbeltjekke', at svaret er korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #7
09. november 2022 af Anders521

#6 Det er en måde at tjekke om svaret er korrekt. Fremover, sæt tingene i en sammehæng, at du blot skriver ligningen 6,4 = 6,4 i #2 er ikke tilstrækkeligt.


Skriv et svar til: sætte ligninger sammen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.