Fysik

En riffel affyres

10. november 2022 af sabrina132 - Niveau: A-niveau

Hej sp

jeg har brug for hjælp til disse opgaver. Jeg har løst opg a. men ved ikke helt om den er løst korrekt. Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2022 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. november 2022 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\&& 0=\left (0.005\;\mathrm{kg} \right )\cdot \left (350\;\mathrm{\frac{m}{s}} \right )+\left (3.50\;\mathrm{kg} \right )\cdot v \\\\&& v=\frac{-\left (0.005\;\mathrm{kg} \right )\cdot \left (350\;\mathrm{\frac{m}{s}} \right )}{3.50\;\mathrm{kg}}=-0.5\;\mathrm{\frac{m}{s}} \end{array}


Svar #3
10. november 2022 af sabrina132

#2

Tak for svaret, men hvad med de andre opgaver?


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. november 2022 af mathon

Du har intet oplyst om skytten og slæden.


Skriv et svar til: En riffel affyres

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.