Matematik

hjælp

15. november 2022 af isabella413 - Niveau: A-niveau

Jeg skal bestemme den mindste og største værdi i funktionen f: f(t)=4*sin(t)+10.

Den er en harmonisk svingning, og uden CAS.


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2022 af Moderatoren

Beskriv dine problemer :)


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. november 2022 af mathon

                   \small \begin{array}{llllllll}&& -1\leq \sin(t)\leq 1\\\\\\&& f_{min}=4\cdot (-1)+10=6\\\\&& f_{max}=4\cdot 1+10=14 \end{array}


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.