Matematik

cas

29. november 2022 af mars12345678 - Niveau: B-niveau

Hej

kan nogle hjælpe mig med at løse a. Jeg har prøvet at løse den i Ti-nspire.

Vedhæftet fil: 1912312.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2022 af inaktiv


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. november 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. november 2022 af mathon

\small \begin{array}{llllllll} \textbf{b)}\\&& p(28)=-0.01765\cdot 28^3+1.409\cdot 28^2-36.45\cdot 28+534.6 \end{array}


Skriv et svar til: cas

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.