Matematik

Matematik A

11. december 2022 af Mads135566 - Niveau: A-niveau

Hej betyder dette P(1,f(1)) at punktet bare er (1,1) og  P(3,f(32)) at punktet er (3,32)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2022 af Anders521

#0 Det afhængder af funktionen f. Hvis f.eks. f(x) = 2x er f(1) = 2·1 = 2, og så er P(1,f(1)) = P(1,2).


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. december 2022 af ringstedLC

Nej.

\begin{align*} P_1 &= \bigl(x_1,y_1\bigr)=\bigl(x_1,f(x_1)\bigr)=\bigl(1,f(1)\bigr)&\Rightarrow y_1=f(1)=... \\ P_2 &= \bigl(x_2,y_2\bigr)=\bigl(x_2,f(x_2)\bigr)=\bigl(3,f(3)\bigr)&\Rightarrow y_2=f(3)=... \end{align*}

Desuden er der ikke to punkter i én opgave, der hedder det samme (P).

NB. En meget intetsigende titel!


Skriv et svar til: Matematik A

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.