Matematik

andengradspolynomier

14. december 2022 af farfarssalatslynge - Niveau: B-niveau

pls hjælp, tjek vedhæftet fil


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2022 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
14. december 2022 af mathon

                         \small \small \small \begin{array}{lllllll} \textbf{a)}\\&& \textup{solve}\left\{\begin{matrix} c=0\\ 45=a\cdot 86^2+b\cdot 86 \\ 0=a\cdot 172^2+b\cdot 172 \end{matrix}\right.\\\\&& a=-\frac{45}{7396}\quad \approx -0.00608\\\\&&b=\frac{45}{43}\; \, \, \qquad\approx\quad 1.047\\\\&& f(x)=-\frac{45}{7396}x^2+\frac{45}{43}x \end{array}


Skriv et svar til: andengradspolynomier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.