Matematik

Binomialfordelning

14. december 2022 af seb164702 - Niveau: B-niveau

Davs gutter. Den her matematik aflevering er sgu lidt hård for mig. Forstår virkelig ikke denne opgave så håber der sidder et eller flere kloghoveder som kan hjælpe mig

Vedhæftet fil: dksa.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2022 af Anders521

#0 

Da variablen X~Bin(n = 24; p = ½), bestemmes middeværdien som E(X)=n·p, jvf. (189) i formelsamlingen.


Svar #2
14. december 2022 af seb164702

Ved du hvordan man skal klare b’eren

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. december 2022 af Soeffi

#0. Indsætter billede.


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. december 2022 af Soeffi

#1. Du undersøger, om P(x ≤ 7) ≥ 2,5 %. I givet fald accepteres hypotesen. 

Vedhæftet fil:binomialtest.png

Skriv et svar til: Binomialfordelning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.