Matematik

Fremskrivningfaktoren

13. januar 2023 af Mik124 - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg skal lave en opgave hvor jeg skal læge 31% til 130 ved hjælp af fremskrivningsfakotren nogen der kan hjælpe forde ved ikke hvordan man stiller den op eller hvordan man udregner det 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2023 af Christianfslag

Fremskrivningsfaktoren er givet ved

F=1+r

Hvor r betegner ændringen. 31% er tilsvarende r = 0.31.

Fremskrivningsfaktoren indgår i renteformlen

K_n=K_0\cdot (1+r)^n\Leftrightarrow K_n=K_0\cdot F^n


Skriv et svar til: Fremskrivningfaktoren

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.