Matematik

Bestem f

14. januar 2023 af Mads135566 - Niveau: A-niveau

Hej er lidt i tvivl med b har fået a til y=24x+2


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2023 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. januar 2023 af ringstedLC

\begin{align*} \textbf{a)} \\y &= \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}\cdot (x-x_0)+f(x_0) \\ y &= 2\cdot 2\cdot (8-2)\cdot (x-0)+2 \\ y &= 24x+2 \\\\\textbf{b)} \\y' &= a\,y\cdot (M-y)\Rightarrow y=\frac{M}{1+c\,e^{-a\,M\,x}}\quad,\;\textup{formel (179)} \\ \textup{gennem}P(0,2): c &= ... \end{align*}


Skriv et svar til: Bestem f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.