Matematik

sansynlighedsberegning

15. januar 2023 af ho123 - Niveau: B-niveau

jeg har brug for hjælp med opg 4


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2023 af Soeffi

#0. Indsætter redigeret billede...

Vedhæftet fil:2063190.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
15. januar 2023 af ringstedLC

a)

\begin{align*} P(x\leq 3) &= P(t\leq 3) \\&= P(t=1)+P(t=2)+P(t=3)=... \end{align*}

b)

\begin{align*} 1 &= P(t=1)+P(t=2)+P(t=3)+a+P(t=5) \\a &= ... \end{align*}


Svar #3
16. januar 2023 af ho123

så a bliver 0.35 i b


Skriv et svar til: sansynlighedsberegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.