Fysik

Hjælp

18. januar 2023 af Moehy - Niveau: B-niveau

Skal man bruge formlen for termisk energi?

Jeg har omregnet 300 gram til 0.3 kg.

Fundet chokolades varmekapacitet som er: 3,2 · 103 J/kgo C

Trakket de to forskellige temperatur fra hinanden: 45 grader - 22 grader = 23 grader

Skal det så skrives op som: 0.3kg * 3.2*103*J/kg°C * 23_°C ? 2274.24*_J*_°C2

Jeg føler at jeg har gjort noget forkert.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2023 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. januar 2023 af mathon

Hvilken energimængde har du beregnet?


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. januar 2023 af mathon

                \small E=\left ( 0.300\;\mathrm{kg} \right )\cdot \left ( 3200\;\mathrm{\frac{J}{kg\cdot C}} \right )\cdot \left ( (45-22)\;\mathrm{C\degree} \right )


Svar #4
18. januar 2023 af Moehy

a) ln(1/2) / ln(0.83) = 3,72001 ?

b) Hvordan regner man det ud?


Svar #5
18. januar 2023 af Moehy

a) ln(1/2) / ln(0.83) = 3,72001 ?

b) Hvordan regner man det ud?

Glemte lige at sætte opgaven ind...


Svar #6
18. januar 2023 af Moehy

a) 10 ?

b) 100 / 40 = 2.5 A

Er det rigtig?


Brugbart svar (0)

Svar #7
18. januar 2023 af ringstedLC

Kun én opgave m. eventuelle underspørgsmål pr. tråd, ellers bliver det noget rod.

Det gør det også, når man bare skriver "Hjælp" som overskrift..


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.