Matematik

Sandsynlighedsregning

02. februar kl. 10:20 af jajajajajajajajaaaaj - Niveau: B-niveau

Hej allesammen, 

Kunne nogle være så søde og hjælpe mig med disse? Tak! :>

Vedhæftet fil: mat.png

Svar #1
02. februar kl. 10:21 af jajajajajajajajaaaaj

der er vedhæftet en fil ^^


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. februar kl. 11:22 af PeterValberg

Vedr. opgave 1
Sandsynligheden for et givent udfald kan bestemmes som antal gunstige divideret
med antal mulige udfald.

P(briller)=\frac{85}{300}\approx 0,283

P(\overline{briller})=1-P(briller)=1- 0,283=0,717

Vedr. opgave 2

a)\,\,P(3)=\frac18

b)\,\,P(8)=\frac18

c)\,\,P(X\leq3)=P(1)+P(2)+P(3)=\frac38

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
02. februar kl. 11:31 af jajajajajajajajaaaaj

tusinde tak!! <3

#2

Vedr. opgave 1
Sandsynligheden for et givent udfald kan bestemmes som antal gunstige divideret
med antal mulige udfald.

P(briller)=\frac{85}{300}\approx 0,283

P(\overline{briller})=1-P(briller)=1- 0,283=0,717

Vedr. opgave 2

a)\,\,P(3)=\frac18

b)\,\,P(8)=\frac18

c)\,\,P(X\leq3)=P(1)+P(2)+P(3)=\frac38


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. februar kl. 12:05 af PeterValberg

Måske du kan finde en video eller to på denne playliste < LINK >
der kan være en hjælp, - videoerne handler om grundlæggende sandsynlighed

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Sandsynlighedsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.