Matematik

Koordinatsæt og tangenter

04. februar 2023 af bruger675 (Slettet)

En som vil hjælpe med opgave c?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2023 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. februar 2023 af ringstedLC

c) 

\begin{align*} y=3x &\,\parallel \textup{tangent} \\ a_y &= a_{tang} \\3 &= f'(x)\\x &= \left\{\begin{matrix} x_1\\ x_2\end{matrix}\right. \end{align*}


Skriv et svar til: Koordinatsæt og tangenter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.