Matematik

hjælp til en eksamensopgave

06. februar kl. 13:39 af lingling2200 - Niveau: A-niveau

hejsa allesammen, jeg sidder fast i den her opgave. Håber der er nogen der kan hjælpe mig med delopgaver a, b og c. tak på forhånd. se gerne vedhæftet fil.

Vedhæftet fil: opgave 2.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar kl. 14:11 af Soeffi

#0. Indsætter opgave-billede:


Svar #2
06. februar kl. 14:46 af lingling2200

er der nogen der kan hjælpe mig med a, b og c? sidder fast i dem alle.


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. februar kl. 15:35 af Soeffi

#2. a) Benyt evt. nedenstående tegning:

Vedhæftet fil:keglestub.png

Svar #4
06. februar kl. 16:50 af lingling2200

hvad er det for en formel jeg skal bruge?


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. februar kl. 19:19 af Soeffi

#4...

Du skal finde...

H=|AD|-|AF|

Der gælder...

tan(17,5^o)=0,625/|AD|=0,395/|AF|\Leftrightarrow

|AD|-|AF|=0,625/tan(17,5^o)-0,395/tan(17,5^o)\Leftrightarrow

H=(0,625-0,395)/tan(17,5^o) =\textbf{0,73}


Skriv et svar til: hjælp til en eksamensopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.