Matematik

Problemregning

09. februar 2023 af Oleelskeriben - Niveau: 9. klasse

Jeg skal have hjælp til 3.3 har lavet de andre forstår bare ikke helt hvad man skal


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2023 af ringstedLC


Brugbart svar (2)

Svar #2
09. februar 2023 af ringstedLC

\begin{align*} \textup{Fald}=\frac{h}{a} &= \tan(v) \\ \textup{Fald}_{1,\,%} &\approx \tan(8^{\circ})\cdot 100\%=... \\ \textup{Fald}_{2,\,%} &\approx \tan(15^{\circ})\cdot 100\%=... \\ \end{align*}


Skriv et svar til: Problemregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.