Matematik

mat

17. februar 2023 af laura0003 - Niveau: B-niveau

Jeg har virkelig brug for hjælp til denne opgave.

i perioden 2003 - 2015 blev produktiviteten i sundhedsvæsnet øget med 2% om året. produktiviteten i år 2003 sættes til 100.

a) indfør passende variable, og opstil et udtryk der beskriver udviklingen i produktiviteten i sundhedsvæsnet efter 2003


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. februar 2023 af SuneChr

Brug den samme formel som ved sammensat rentesregning.
     f (x) = 100·1,02x
2003:  x = 0
2004:  x = 1
...
2015:  x = 12


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. februar 2023 af AMelev

Variable:

x = antal år efter 2003

f(x) = y = produktivitet i sundhedsvæsenet


Skriv et svar til: mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.