Matematik

hjælp mig pls. jeg drukner

14. marts kl. 14:39 af karobb - Niveau: B-niveau

er der nogen der please kan forklare mig opgave a og c? forstår intet af det

Vedhæftet fil: hjælp.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts kl. 15:12 af Anders521

#0

I a) skal den stokastiske variabel X angives og dens fordeling med tilhørende parametre.                                  I b) skal en nulhypotese opstilles først, hvor efter den testes givet fordelingen angivet i a) på 5 % niveau.


Svar #2
14. marts kl. 15:26 af karobb

men havd skal man i c? jeg har styr på b forstår bare ikke a og c


Brugbart svar (1)

Svar #3
14. marts kl. 17:52 af SuneChr


a)   P(X=j)=\binom{50}{j}\cdot 0,30^{j}\cdot 0,70^{50-j}

c)    H0 :  "30% af butikkens kunder har over en årrække været mænd ".

       P(X=j)=\binom{220}{j}\cdot 0,30^{j}\cdot 0,70^{220-j}

       Vi skal dernæst undersøge, om  j = 79  ligger indenfor 95% af sandsynlighederne,
       beliggende symmetrisk omkring middelværdien,
       (hvor vi i en dobbeltsidig test har afskåret de nederste 21/2% og de øverste 21/2%) .
       Hypotesen H0 accepteres, hvis det er tilfældet.
       

 

       


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. marts kl. 18:07 af SuneChr

# 3    slet  symmetrisk  i tredje sidste linje.


Skriv et svar til: hjælp mig pls. jeg drukner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.