Matematik

negativ brøk og positiv tal

19. marts kl. 20:02 af IronNuttelai - Niveau: 9. klasse

hejsa.

Jeg sidder her med et regnestykke der lyder på -3/10 + 7

vil gerne lige vide hvordan man laver den.

På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. marts kl. 20:05 af jl9

-\frac{3}{10}+7=-\frac{3}{10}+\frac{70}{10}


Svar #2
19. marts kl. 20:06 af IronNuttelai

super mange tak


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. marts kl. 21:21 af ringstedLC

#0: Omregn eventuelt til decimaltal:

\begin{align*} -\tfrac{3}{10}+7 &= 7-\tfrac{3}{10} \\&=\tfrac{70}{10}-\tfrac{3}{10}=\tfrac{67}{10} \\&= 7-0.3=6.7 \end{align*}


Skriv et svar til: negativ brøk og positiv tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.