Matematik

Stamfunktion

20. marts kl. 11:07 af lingling2200 - Niveau: A-niveau

hejsa allesammen, har siddet fast i opgaven. Se gerne vedhæftet fil tak på forhånd. nogen der kan fortælle hvilken formel man bruger og hvordan man løser den?

Vedhæftet fil: opgave 2.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts kl. 11:14 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. marts kl. 11:16 af mathon

                          F(x)=\frac{10}{11}\cdot x^{11}+\sin(x)-x+k


Svar #3
20. marts kl. 13:17 af lingling2200

hvordan har du bestemt den?


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. marts kl. 14:38 af AMelev

#0 Opdater din profil, så den passer, så vi han henvise præcist til de relevanter formler i formelsamlingen.


Skriv et svar til: Stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.