Matematik

rekursionsligningen

27. marts 2023 af tlilhgcn13116 - Niveau: A-niveau

Er der nogen som kan hjælpe med opgave b og c, han ingen ide, hvordan det skal løses!!

Vedhæftet fil: k.png

Svar #1
27. marts 2023 af tlilhgcn13116

??


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. marts 2023 af AMelev


b) Newtons metode til bestemmelse af nulpunkt 
Indsæt udtrykkene for B(x) og B'(x) i stedet for hhv. f(x) og f '(x) og definér evt. g(x):=x-\frac{B(x)}{B'(x)}, så har du xn+1 = g(xn)

c) Start med x0=3 og beregn x1 = g(x0). Benyt så den til at beregne g(x2) osv.


Skriv et svar til: rekursionsligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.