Matematik

Rabat

27. marts 2023 af Christoffer04 - Niveau: C-niveau
Står med en opgave som lyder. ( En EU knallert koster 18.698kr. Heraf gives der en kontant rabat på 12%. Hvad bliver købsprisen).

Svar #1
27. marts 2023 af Christoffer04

Har fundet ud af det

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. marts 2023 af mathon

                   \small \begin{array}{lllllll} \textup{k\o bspris}&&18\,698\, \textup{kr}\cdot \left ( \frac{100-12}{100} \right )=18\,698\, \textup{kr}\cdot0.88 \end{array}


Skriv et svar til: Rabat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.