Matematik

Spændingsfaldsbergning

27. marts 2023 af Christoffer04 - Niveau: C-niveau
Opgaven lyder. Ved en spændingsfaldsberigning i en installation konstateres der et fald på 17,4 V af den nominelle spænding på 230 volt. Hvor stor er spændingsfaldet i procent?

Er gået helt i stå

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2023 af mathon

                     \small \begin{array}{lllllll} \textup{sp\ae ndingsfald:}&&17.4\, \textup{V}\\\\ \textup{som br\o k:}&&\frac{17.4}{230}\\\\\textup{i procent:}&&\frac{17.4}{230}\cdot 100 \end{array}


Svar #2
27. marts 2023 af Christoffer04

Taaak

Skriv et svar til: Spændingsfaldsbergning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.