Matematik

Punkt på graf

01. april kl. 17:59 af blis1204 - Niveau: B-niveau

Hej. Hvordan ville man regne den linkede opgave ud, hvis man ikke har hjælpemidler til rådighed?

Vedhæftet fil: Billede1 p().png

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. april kl. 18:09 af SuneChr


Spørgsmålet viser desværre, hvor meget afhængig mange elever er blevet af elektroniske hjælpemidler.
For x = 3 beregnes 2x. Hvis det giver 8, så er det vist meget rigtigt. Men tjek hellere efter på regnemaskinen. 


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. april kl. 18:47 af ringstedLC

#0: I en gaffelforskrift som denne haves kriterier for hvilken af gaflens "tænder", der gælder for hvilke værdier af x.

x-værdien af P = 3 og da 0 ≤ 3 ≤ 4 undersøges det om:

\begin{align*} f(3) &= 2^3=... \end{align*}

#1: Jeg tror faktisk, at opgaven også kan volde problemer med hj.-midler.


Skriv et svar til: Punkt på graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.