Matematik

Integralregnestykke

01. april kl. 18:08 af Klogdreng123 - Niveau: B-niveau

Er der nogle der kan regne følgende integralregnestykke ud med øvre og nedre grænser? (se billede)

Og komme med mellemregninger, da maple godt kan klare den anden del ;)

Det forvirrer mig fuldstændigt ift. formlen for kurvelængden, og derfor ved jeg ikke om funktionen skal integreres endnu en gang eller ej.

Vedhæftet fil: integral.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. april kl. 19:56 af Anders521

#0 Ved et billede af opgaveteksten.


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. april kl. 20:27 af StoreNord

Du har vist ret i, at der skal integreres mere:            (SCHAUM-S)

Vedhæftet fil:20230401_191820.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #3
01. april kl. 20:29 af ringstedLC

Brug din CAS:

\begin{align*}\textup{Definer}\,f(x): &= (...) \\ \textup{Definer}\,f'(x): &= (...) \\ L &= \int_{2.5}^{11.3} \!\sqrt{1+f'(x)^2}\,\mathrm{d}x &= ... \end{align*}


Skriv et svar til: Integralregnestykke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.