Matematik

hjælp til en opgave med grafer

08. april 2023 af Sofia0294 - Niveau: A-niveau

Hejsa allesammen, sidder fast i aflevering som er i vedhæftet fil. Forstår det ikke, håber der en der kan hjælpe mig med opgaven. Tak på forhånd ;)

Vedhæftet fil: opg 4.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. april 2023 af jl9

Det skulle være muligt ved blot at regne hvad sin(pi/2) og cos(pi/2) er


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. april 2023 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. april 2023 af ringstedLC

#0

Hejsa allesammen, sidder fast i aflevering som er i vedhæftet fil. Forstår det ikke, håber der en der kan hjælpe mig med opgaven. Tak på forhånd ;)

Jo, du gør!

Men ovenpå SRP er det en passende lejlighed til at studere FS og repetere emnet:

Se figuren ved formel (70), HTX. og/eller formel (126), STX.

Der står mange ting og fra nu af og frem skal du faktisk bruge det hele. Så det er på tide, at du føler dig rigtig godt hjemme i den/dem, når der lige er noget du ikke husker eller i er tvivl om.


Svar #4
09. april 2023 af Sofia0294

jeg forstår ikke hvordan jeg skal argumenterer for det?


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. april 2023 af ringstedLC

Skriv hvad du ser:

B hører til funktionen ... fordi ...(0) = ...(π) = 0 ∧ ...(π/2) = 1

osv.


Skriv et svar til: hjælp til en opgave med grafer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.