Matematik

andenordens differensligning

12. april 2023 af javannah5 - Niveau: A-niveau

Kan nogle hjælpe mig med denne opgave? Hvordan starter jeg ud?

Vedhæftet fil: 2023-04-12 (2).png

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2023 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. april 2023 af mathon

                            \small \small \begin{array}{lllllll}&& {n-1}=0\Leftrightarrow n=1\quad n+1=2\\\\\\&& y_{n+1}=6\cdot y_n+2\cdot y_{n-1}\\\\\\&& y_{2}=6\cdot y_1+2\cdot y_{0}\\\\&& 32=6\cdot 5+2 y_{0}\\\\&& 32-30=2y_o\\\\&& 2=2y_0\\\\\\&& y_0=1 \end{array}


Svar #3
12. april 2023 af javannah5

Kan du også hjælpe mig med denne opgave?

Vedhæftet fil:2023-04-12 (2).png

Svar #4
12. april 2023 af javannah5

ops.. jeg mener den her

Vedhæftet fil:2023-04-12 (3).png

Skriv et svar til: andenordens differensligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.