Fysik

Rumfysik- rumskib

14. april kl. 10:28 af sabrina132 - Niveau: A-niveau

hej sp

jeg har haft problemer med følgende opgave om rumskib. Jeg ved, at jeg skal bruge følgende formel til beregning af massen procentdelen af massen. Formlen lyder deltav=u*ln(m1/m2)-g*delta(t)


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april kl. 15:31 af peter lind

Der er taget højde for tyngdekraften og det fortolker jeg som at det sidste led med tyngdeaccellerationen falder ud.


Svar #2
14. april kl. 18:34 af sabrina132

jeg ved at man skal på en eller anden måde eliminere massen, men ved bare ikke hvordan


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. april kl. 20:33 af peter lind

Du har jo at Δv = u*ln(m0/m1)

Her kender du Δv, u og m0. Du skal finde hvor stor en andel af brændstoffet udgør i forhold til oprindelige masse d.v.s.  (m0-m1)/m0 =  1-m1/m0


Skriv et svar til: Rumfysik- rumskib

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.