Matematik

differentialligning

18. april 2023 af tlilhgcn13116 - Niveau: A-niveau

Er der nogen der kan forklare mig hvordan man løser opgave b i maple?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2023 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. april 2023 af peter lind

Hvad er du i tvivl om med opgave b)


Svar #3
18. april 2023 af tlilhgcn13116

Jeg har ingen ide om hvordan den skal laves, har også kigget i min noter men der står ikke noget om den. Kan du måske vise mig hvordan jeg kan løse den?

Brugbart svar (0)

Svar #4
19. april 2023 af peter lind

du sætter y0=1 og h = 0,05  Så udregner du y1 = (1+h)y0 + 5h = (1+h)*1 +5h. Derefter udregner du y2 samme måde, så y3 o.s.v.


Skriv et svar til: differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.