Matematik

Sandsynlighedsregning

25. april 2023 af annonym777 - Niveau: B-niveau

Hej allesammen,

Jeg har haft problemer med den her opgave, og ved ikke hvordan jeg skal gribe den an, er der nogle der kan hjælpe?

Tak på forhånd!!


Svar #1
25. april 2023 af annonym777

Her er opgaven: :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. april 2023 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. april 2023 af Anders521

#0

Den stokastiske variabel er X = "antal venner der kommer til tiden til middag",                                          Antalsparameteren er n = 21                                                                                                                              Sandsynlighedsparameteren er p = 1/3

X ~Bin( 21,1/3 )

a) Du skal bestemme P(X = 12), overvej hvorfor;                                                                                                  b) Bestem middelværdien af den stokastiske variabel, overvej hvorfor;


Brugbart svar (1)

Svar #4
25. april 2023 af peter lind

Det er en binomialfordeling med n = 21 og p = 1/3


Svar #5
25. april 2023 af annonym777

Tusinde tak, det giver mening nu!!


Skriv et svar til: Sandsynlighedsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.