Matematik

Nspire driller

04. maj 2023 af Floraa - Niveau: A-niveau

Hej 

Jeg sidder med nogle opgaver og min Nspire giver mig ikke resultaterne ligesom det opgave jeg vedhæfted. er der nogen af jer der vide hvad er der galt med den?

Vedhæftet fil: En funktion f.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. maj 2023 af mathon

\small \ln(e)=1

\small \ln(e^n)=n\cdot \ln(e)=n\cdot 1=n


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. maj 2023 af mathon

                  \small V=\pi\cdot \int_{0}^{6}\left ( f(x) \right )^2\mathrm{d}x=\pi\cdot \left (e^{12}-16\cdot e^6+603 \right )\approx492\,925


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. maj 2023 af Emma0907 (Slettet)

Slettet

Skriv et svar til: Nspire driller

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.