Matematik

Vektorer i 2d

14. maj 2023 af Matej05 - Niveau: A-niveau
Er der en venlig sjæl da kan hjælpe med med den sidste vektor. Vedlægger opgave 433
Vedhæftet fil: IMG_20230514_182536.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2023 af oppenede

(-3)a = (-3ax, -3ay)


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. maj 2023 af ringstedLC

\begin{align*} -\bigl(k\vec{\,a}\bigr) &= \bigl(-k\bigr)\vec{\,a}=-k\vec{\,a}=\binom{-k\,a_1}{-k\,a_2} \end{align*}

Parenteserne har ingen betydning.


Skriv et svar til: Vektorer i 2d

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.