Matematik

målestoksforhold

24. maj kl. 19:55 af scooby10 - Niveau: 9. klasse

Jeg kan ikke finde ud af hvordan regnestykerne skal regnes ud, er der nogle der kan hjæle med at forklar mig det?

Vedhæftet fil: m.xlsx

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. maj kl. 20:39 af StoreNord

\frac{25}{1}=\frac{model}{virkelighed=0.2}

Isoler model og beregn den


Svar #2
24. maj kl. 21:11 af scooby10

Tak, men hvad mener du med at jeg skal isoler model?


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. maj kl. 21:44 af ringstedLC

\begin{align*} \frac{\textup{Model}}{\textup{Virkelighed}}=\frac{\textup{Model}}{0.2} &= \frac{25}{1} \\ \textup{Model} &= \frac{25\cdot 0.2}{1}\end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. maj kl. 00:53 af SuneChr

Opgave 6
Omskriv målestoksforholdet så der står 1 i tælleren, som vi bedst kender det:

5:2=\frac{5}{2}=\frac{1}{\frac{2}{5}}=1:\frac{2}{5}


Skriv et svar til: målestoksforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.