Matematik

procentvis ændring

05. juni 2023 af AugustWilliam - Niveau: A-niveau

Kan nogle hjælpe mig med at svare på b.

Vedhæftet fil: terning. png.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juni 2023 af Anders521

#0 Du skal bruge formlen (1+r2) = (1+r1)a , hvor a = 2 og r1 = 0,16.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. juni 2023 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. juni 2023 af ringstedLC

b) eller:

\begin{align*} y_{S} &= (1+p)\cdot y_{L} \\ 6\cdot (1+0.16\,x)^2 &= (1+p)\cdot 6\cdot x^2 \\ p &= ... \\ p_\% &= p\cdot 100\% \end{align*}


Skriv et svar til: procentvis ændring

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.