Engelsk

Hvad hedder de her emner på engelsk?

07. juni kl. 17:43 af Hjortskov2001 - Niveau: C-niveau

Hej!
Jeg har brug for hjælp til de her, da jeg ikke kan finde svaret nogen steder. Jeg har skrevet en stil i engelsk i de her emner:
Debatindlæg
Lyrik
Erindring
Kronik
Hvad hedder de forskellige emner på engelsk? Tusind tak på forhånd :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. juni kl. 10:18 af Stygotius

Kunne du ikke selv have slået dem op på                                                                        https://translate.google.com/?hl=da&sl=da&tl=es&text=d&op=translate ??  


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. juni kl. 10:25 af Stygotius

et debatindlæg = a letter to the editor

lyrik = poetry

Erindringer = memoirs

en (avis)kronik = a feature article


Skriv et svar til: Hvad hedder de her emner på engelsk?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.