Matematik

Hjælp til RStudio.

06. august 2023 af SailorMg - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg skal udregne et 95% konfidensinterval for hannernes længde (se billede), men jeg er blevet i tvivl om hvordan jeg skal gøre. (Opgave a)

Jeg har prøvet at indtaste oplysningerne som jeg tror de skal indtastest og har fået følgende resultater, men jeg er som sagt i tvivl da jeg ikke er stærk i Rstudio. 

Kommando: t.test(han) 

           t = 12.49,                                 df = 50,                p-value < 2.2e-16

Alternative hypothesis: true mean is not equal to 0

95 percent confidence interval: 21.81885  30.18115

Sample estimates:                                     mean of x = 26


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. august 2023 af peter lind

Du skriver at du er på stx og så er du ikke på videnskabelig niveau. Det niveau du skal angive er så enten A, B eller C. Få det rettet. Som du kan se nedenfor kan jeg derfor ikke angive din formelsamling

Det ser ud til at du vil bruge χ2 fordelingen, men den skal du ikke bruge. I din formelsamling, som du kan hente på undervisningsministeriets hjemmeside uvm.dk kan du hente den.

Formlerne for A niveau står det på side 44 formel 269


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. august 2023 af peter lind

du kan også bruge formel 255 side 42 i din formelsamlig. Jeg henviser stadigvæk til A niveau


Skriv et svar til: Hjælp til RStudio.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.