Matematik

Differentialregning

13. september 2023 af MHJ04 - Niveau: B-niveau

Hej. 

Jeg har en opgave, som jeg har lidt svært ved at få løst, eller rettere sagt, jeg ved ikke om jeg har løst den korrekt. Er der en der vil hjælpe?

På forhånd tak

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2023 af mathon

Vis hvordan du har løst den?


Svar #2
13. september 2023 af MHJ04

Jeg har kun løst første del, og det er egentlig bare den jeg skal have bekrfæftet er korrekt. 

Er det rigtigt at f(x)=x^3+2x+8, f'(x)=3x^2+2, f'(1)=3*1^2+2=5?

Håber det giver mening


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. september 2023 af mathon

Det er bare rigtigt.


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.