Matematik

Hjælp til en trigonometrisk funktion

14. september kl. 00:02 af HA2004 - Niveau: A-niveau

Nogen der kan hjælpe mig med vedlagte opgave? På forhånd tak:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september kl. 00:26 af Carlomanden

Ja. Det er en harmonisk svingning med den generelle forskrift: 

f(x)=A\cdot sin(\omega\cdot t+\phi)+d

Perioden, T, kan findes ved formlen: 

T=\frac{2\pi}{\omega}


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. september kl. 00:42 af Carlomanden

I dette eksempel: 

d=5

A=3

T=\frac{2\cdot \pi}{\omega} = \frac{2\cdot \pi}{\frac{1}{2}\cdot \pi} = 4

Prøv at tegn ved at kigge på billedet og hvad konstanterne betyder grafisk.


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. september kl. 08:17 af mathon

i vinduet
                     \small \left [ 0;8 \right ]\times \left [ 0;10 \right ]


Skriv et svar til: Hjælp til en trigonometrisk funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.