Kemi

Bestem koncentrationen

16. september kl. 14:45 af Bibidibabedibuu - Niveau: B-niveau

Kære Forum.

Jeg har påvist den lineære sammenhæng mellem koncentrationen af quinin og den relative intensitet og fået funktionsudtrykket til:  [y=7.8224x+4.4705] .  [R^2] -værdien er 0.99, så det er jo plausibelt. Nu skal jeg bestemme koncentrationen af quinin ud fra de vedhæftede oplysninger. Det er forekommer mig problematisk, hvad skal jeg gøre?

Tak på forhånd.

Vedhæftet fil: 1861531.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september kl. 08:28 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. september kl. 08:44 af mathon

\small \small \begin{array}{lllllll} \textbf{d)}\\&\textup{Opl\o sningens}\\& \textup{quininkoncentration:}\\&& \textup{solve}\left ( 7.8224x+4.4705=46.8,x \right )\\\\&& x=5.41132\;\mathrm{\frac{mg}{L}}\\\\& \textup{Tonicen er fortyndet}\\& \textup{20 gange:}\\\\& \textup{Tonicens quininkonc.}\\&\textup{er:}\\&& \left (5.41132\;\mathrm{\frac{mg}{L}} \right )\cdot 20=108.226\;\mathrm{\frac{mg}{L}} \end{array}


Skriv et svar til: Bestem koncentrationen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.