Matematik

HJÆLP

26. september kl. 15:43 af 000Draco000 - Niveau: 8. klasse

HJÆLP DET HASTER 7.3


Svar #1
26. september kl. 15:51 af 000Draco000

Har til på fredag


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. september kl. 17:03 af CooperForce

Jeg antager at det er en kugle. Du skal i 7.2 anvende følgende formel:

\begin{align*} V_{cylinder}=\frac{4}{3}\cdot \pi \cdot r^3\end{align*}

Husk at omregne radius til meter, så du ender med at have kubik meter, for at du kan bruge dit resultat i næste opgave.
I 7.3 skal du gange dit resultat fra 7.2 med 90 for at få den endelige vægt.


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. september kl. 20:01 af StoreNord

#2
Nej, iskernen er en cylinder med en højde med højden 3000 meter og en radius på 5 centimeter.
Det er en mærkelig opgave, men jeg fandt den her: https://www.studieportalen.dk/Forums/ShowFile.aspx?id=1543331


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. september kl. 21:18 af StoreNord

Hvis én kubikmeter is kun vejer 90 kg, så er jeg jo overvægtig!
Jeg tror nu, det skal være 900 kg/m³


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.