Matematik

Varians

28. september kl. 20:13 af Bellis2012 - Niveau: Universitet/Videregående

Får VarX til at være 7/16 i stedet for 11/16.

Har fået E[X^2]=1/2. Måske det er der fejlen ligger?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september kl. 20:50 af SådanDa

\mathbb{E}[X^2]=\frac{1}{4}\cdot(-1)^2+\frac{1}{4}\cdot0^2+\frac{1}{2}\cdot1^2=\frac{1}{4}+\frac{1}{2}=\frac{3}{4}


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september kl. 20:52 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september kl. 20:56 af peter lind

var(x) = E(x2) - E(x)2


Svar #4
29. september kl. 09:56 af Bellis2012

#1

\mathbb{E}[X^2]=\frac{1}{4}\cdot(-1)^2+\frac{1}{4}\cdot0^2+\frac{1}{2}\cdot1^2=\frac{1}{4}+\frac{1}{2}=\frac{3}{4}

Tak for hjælpen. Jeg var kommet til at skrive 1/4 i setdet for 1/2 :D.


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. september kl. 10:57 af SådanDa

Det hænder :)

Skriv et svar til: Varians

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.