Matematik
Komplekse tal
Komplekse tal z = (6-11)√3+(11-6)
angiv z på polær form og bestem i•z på polær form
hvordan regner jeg dette ud? hvilke formler skal bruges er lidt forvirret... vil ikke have i løser opgaven, blot hjælper mig igang. Tak på forhånd
Svar #1
06. oktober 2023 af SuneChr
Hvorfor disse parenteser?
6 - 11 er vel - 5 og 11 - 6 = 5 ?
Det sidste led skal vel være gange ?
Svar #2
06. oktober 2023 af betibet
kan godt se jeg manglede et i
Svar #5
06. oktober 2023 af Eksperimentalfysikeren
Kan du ikke vedhæfte den fulde opgavetekst?
z = (6-11)v 3+(11-6)i og z = (6-11)√3+(11-6) giver ingen mening. Hvad mener du med de to røde tegn?
Svar #6
06. oktober 2023 af betibet
Svar #8
06. oktober 2023 af SuneChr
ad # 1 og # 7 vedhæftede:
Kan en bruger af Studieportalen fortælle, hvorfor disse parenteser er så vigtige?
Svar #9
06. oktober 2023 af Eksperimentalfysikeren
Start med at udføre subtraktionerne, så du slipper af med parenteserne. (se #1)
Du kan så tegne et koordinatsystem og indtegne z så godt som muligt. Det kan være en hjælp til at løse opgaven, isæt sidste spørgsmål
Brug Pythagoras til at finde r.
Du kan så benytte, at cos(φ) = Re(z)/r.
Skriv et svar til: Komplekse tal
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
