Matematik

Bestem z ̄ på polær form og indtegn z samt z ̄ i den komplekse talplan

04. oktober 2023 af Randommat - Niveau: Universitet/Videregående

Hej 

Jeg har brug for en hjælpende hånd til at finde z konjugeret på polær form. 

Har allerede fundet z på polær form og har beregnet modulus og argumentet. 

Jeg er med på at man skifter fortegn på den imæginære del. 

Dog har jeg alligevel brug for hjælp? 

Grunden til jeg også har brug for at finde modulus og argumentet til z konjugeret er fordi jeg også skal indtegne den i den kompleksetalplan efter. 

Så opsummeret har jeg brug for hjælp til at finde z konjugeret på polærform samt modulus og argumentet også. 

Har følgende informationer: 

z på polær form:

12e^i*(-2pi/3)

Modulus og argument for z=

12 , -6/PI

oprindelig funktion for z=(5-11)*sqrt(3)+(11-5)i

Håber det giver mening :D 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2023 af SuneChr

Er det sådan, at
          z = - 6\sqrt{3} + 6i
og   at vi skal finde z og z på polær form
og   |z| , arg(z) , |z| , arg(z)
og   indtegne z og z i den komplekse plan?


Skriv et svar til: Bestem z ̄ på polær form og indtegn z samt z ̄ i den komplekse talplan

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.